Sony nieuws

& database

The Party Never Ends: MHC-V90DW en andere

Later dit jaar introduceert Sony een aantal nieuwe speakers die in staat zijn een feest van elk feest te maken. Stabiele kwaliteit, superstrakke bassen en maximale connectiviteit.

De MHC-V90DW van Sony is massief, qua afmeting, in kwaliteit, mogelijkheden, party-licht en geluid. De hoge toren is gegarandeerd in beeld en wordt duidelijk gehoord! Beter dan deze is er niet. De verlichting danst mee op het geluid. Met 1 meter 70 kan de Power Tower niet gemist worden.

Later dit jaar introduceert Sony een aantal nieuwe speakers die in staat zijn een feest van elk feest te maken. Stabiele kwaliteit, superstrakke bassen en maximale connectiviteit.

Volumieus geluid dat je omver blaast
De V90DW beschikt over Spread Sound Generator, wat zorgt voor een perfecte spreiding van muziek. Het geluid is overal en niet alleen rondom de speaker. De middentoon- en hogetoonspeakers zijn 20 graden gekanteld voor betere spreiding van het midden en hoog.

Het is nog niet helemaal zeker of deze versie ook in Nederland wordt geleverd. Zo ja, dan wordt de verwachte adviesprijs ca € 1.499,--.

Vol vermogen en perfect spreiding van muziek voor grote feesten!

Ingang voor gitaar, zodat je je kunsten kunt vertonen, alleen of met de muziek.

Combineer de V90DW draadloos met andere Sony party speakers en alle speaker spelen synchroon!

 

Party verlichting en speakerlicht geven een disco-feeling aan de dansvloer.

Fiesta Mode geeft extra effecten aan de weergave.

 

• Ingebouwde DVD/CD-speler
• HDMI-uitgang
• Bluetooth met NFC en LDAC
• USB-ingang voor weergave
  van diverse
  audiobestanden,
  waaronder MP3, AAC,
  FLAC en DSD.
• WIFI

 

Gesture Control laat je de geluidseffecten en instellingen swipen.

De Tower is voorzien van een dvd-speler, zodat je met cd's of dvd's kunt karaoken. Microfoon erin en zingen maar.

Met een App op je smartphone kun je de meeste instellingen bedienen.

Wieltjes en een handgreep sparen je rug.


Wil je het wat rustiger aan doen, zonder dat het ten koste gaat van enige vreugde, dan lanceert Sony in Nederland de GTK-XB60 en GTK-XB90.

• Ingebouwde accu voor
  maximaal 14 uur speelduur
• Discolichten en stroboscopen
  geven de dansvloer sfeer
• Compact ontwerp en
  eenvoudig te vervoeren

De GTK-XB60 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart, blauw en rood voor een prijs van € 350. De GTK-XB90 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart voor een prijs van € 500

 

 • Sony Club Nederland
 • S-logo

  De herkomst van het Sony S-logo 

  Volgens de legende zou Sony's mede-oprichter Akio Morita tijdens een wandeling op een electronicashow zijn afgestapt op een televisie. Hij was onder de indruk van het mooie design van de tv en zei tegen zijn medebezoekers 'Dít is Sony design! Kijk eens hoe mooi het is'. Na een closer-look bleek het echter om een Toshiba tv te gaan.

  Gegeneerd door het misverstand gaf Morita Sony's Corporate Identity Group onmiddellijk de opdracht om een grafisch symbool te ontwerpen, dat past bij alle Sony producten en Sony producten eenvoudig herkenbaar maakt.

  De S-mark is ontworpen door Masaaki Omura en bestond uit 7 lijnen met punten die samen de letter S aan de rechterkant vormen. Het symbool ging vaak gepaard met de tekst 'It's a Sony' en verscheen op alles wat Sony naar buiten bracht: producten, dozen, folders, reclame. Het S-logo werd gebruikt tot 1998. Waarom ermee werd gestopt, wil niemand bij Sony zeggen. Keiei Kaigi schreef op een kladje dat gestopt werd met dit logo. Als de Design Center vraagt om de reden, zwijgt hij in alle talen.

   

  Wist je dat Sony in 1981 geprobeerd het logo (lettertype) aan te passen?

 • Hi-Res Audio

JAPAN SPECIAL

Advertentie